De ervaring van werknemers transformeren voor een hybride werkwereld

De ervaring van werknemers transformeren voor een hybride werkwereld

De verwachtingen van werknemers zijn de afgelopen jaren geëvolueerd. Uit nieuw onderzoek van IDC blijkt dat organisaties zich aanpassen om gelijke tred te houden:

45% zei dat externe en hybride werkmodellen nu een geïntegreerd onderdeel vormen van geaccepteerde werkpraktijken.[1]

42% van de organisaties zegt dat intelligente digitale werkplekken niet langer optioneel zijn, maar een zakelijke noodzaak.[2]

Door te voldoen aan de verwachtingen van werknemers voor extern werken, kunnen organisaties de werknemerservaring leveren die nodig is om talent aan te trekken en te behouden en tegelijkertijd de productiviteit te verbeteren. Uit het onderzoek is gebleken dat een belangrijke factor voor het leveren van een succesvolle werknemerservaring het benutten van externe resources voor IT-services is. Hoe meer uw IT-services kunt uitbesteden en consolideren met één partner, des te meer u kunt profiteren van efficiëntieverbeteringen die resulteren in een betere werknemerservaring.

Ontdek de Dell Technologies oplossingen aangedreven door Intel® processors.


Dell Whitepaper Form

Complete the form below to download the content.

* - marks a required field

Answer the following questions about your organization below:


Dell Technologies and its group of companies (“Dell”) would love to stay in touch to hear about your needs and to keep you updated on products, services, solutions, exclusive offers, and special events. For more details on our information practices, see our Privacy Statement. You can unsubscribe at any time.

Checkboxes

Company

© 2024 TheEnterpriseGuide. All rights reserved.